PDA

View Full Version : Do I need that magnet in the transmission?



4thgenceli
05-25-2012, 09:56 PM
I know it's a good idea, but do I need the Toyota one? I have a piece of stock steel that I can stick 5 or 6 earth magnets on it. I think that will work just as (if not better) well as the dealer item.

Thoughts?

lalojamesliz
05-26-2012, 05:06 AM
I think if its stonger than the OEM magnets and it can catch the same metals then I would do it. All I have ever seen on them is very small shavings.

donteatbugs
06-29-2012, 10:22 AM
Yes, you need the oem one. because it's oem