PDA

View Full Version : N/A ---> Turbo tach



vip09
10-04-2011, 02:04 AM
This is an MR2 question but maybe someone here could answer.

My chassis is a '93 NA, which has the cluster for electric speedo. The tach only reads to 8k rpms. This is a problem bc I will be going to 9k rpms.

'93+ usdm turbo clusters are nearly impossible to find. Can I take a 9k rpm turbo tach from a 91-92 usdm cluster and swap it into my 93 na cluster?

JDM SNUKUMZ
10-04-2011, 02:35 AM
Yes u can

The difference in the years only has to do with the speedo.

Angel

vip09
10-04-2011, 02:46 AM
Thanks for the confirmation Angel!

WTB gen2 usdm mechanical cluster! :)