PDA

View Full Version : Chat not working??



Chris_G.
10-20-2010, 08:23 PM
Im trying to sign into chat, and the login wont pop up... it loads up, and then shows the blue background. been like that since I logged onto CT..... Is it just my computer, or is it everyones?

Murgatroy
10-20-2010, 08:42 PM
It doesn't require a separate log in anymore.

It is working for me.

We also fixed the ban which had been messing some folks up.

Chris_G.
10-20-2010, 08:46 PM
I just tried it one more time. Cleared all my cookies and stuff, and tried again, and still nothing??? Is my name up in the chat???

4thgenceli
10-20-2010, 09:07 PM
Saw you come in and out.

Facime
10-20-2010, 09:39 PM
doesn't work for me either, same blue background screen no frames.
IE8, Win7

doesn't work in Google Chrome either

Chris_G.
10-20-2010, 09:53 PM
The chat window is up, but its not working. I tried the web embedded one, but man its not working at all.. its just blank. Im clicking all over the blue background and mashing buttons hopeing something will spark it and get it to load up or whatever, but nothing is working...

Waffles!
10-20-2010, 11:31 PM
It doesn't require a separate log in anymore.

That was the most annoying thing on the site. Many thanks for getting that fixed.

Waffles!
10-21-2010, 01:05 AM
Err.... now only the background loads in chat for me. I'm in there, but I can't do a damn thing. I can hear other people coming in and leaving though.

Luni
10-21-2010, 01:12 AM
Just loaded fine for me.

manda
10-21-2010, 01:21 AM
chats not working for me either.....

grimmythereaper
10-21-2010, 02:43 AM
yeah all iget is the blue screen and sounds as well

Eric Barrera
10-21-2010, 09:45 PM
It's not working for me neither, it just loads up, then at the bottom of my pages says transferring data fro celicatech.com

Chris_G.
10-21-2010, 10:01 PM
Chat is officially KIA. I would rather log in everytime I pulled up the window instead of not being able to be in chat at all lol

car
10-22-2010, 02:17 AM
si, e' morto.
What else am I supposed to do when I'm bored now?

Waffles!
10-22-2010, 03:00 AM
It's still not working for me. Hell, half the time I can't even get the homepage to load anymore.

Chat did do something odd earlier though. I tried to go in, the login window popped up, I put in my name and password..... then the login window popped up again, so again I put in my name and password, and all I got was the background to load.

Waffles!
10-22-2010, 03:00 AM
It's still not working for me. Hell, half the time I can't even get the homepage to load anymore.

Chat did do something odd earlier though. I tried to go in, the login window popped up, I put in my name and password..... then the login window popped up again, so again I put in my name and password, and all I got was the background to load.

alltracNyx
10-22-2010, 04:13 AM
Chat worked for me, and I did not need to log in. I tried on google chrome, the same that others had problems with, and it loaded right up. It does seem like it's working for mods and admin, but not really for other people...

On a side note, I did have trouble earlier tonight with being able to load any page on ctech. But the problem has been intermittent.

Waffles!
10-22-2010, 07:14 AM
I did have trouble earlier tonight with being able to load any page on ctech. But the problem has been intermittent.

+1

CTech is also making me log in every time I come back to the site, when it would always remember me and not make me log in. Maybe I need to check a box somewhere or something? I also got my email subscriptions 2 hours late tonight. Don't know if that qualifies as a legit complaint or issue, but it was unusual nonetheless.

Waffles!
10-22-2010, 07:14 AM
I did have trouble earlier tonight with being able to load any page on ctech. But the problem has been intermittent.

+1

CTech is also making me log in every time I come back to the site, when it would always remember me and not make me log in. Maybe I need to check a box somewhere or something? I also got my email subscriptions 2 hours late tonight. Don't know if that qualifies as a legit complaint or issue, but it was unusual nonetheless.

90CelicaST
10-22-2010, 12:35 PM
For the login thing, I finally fixed having to do that by signing in on the top most login location rather than the center of the page, don't forget the checkbox. Also looks like the double posting is back.

Chris_G.
10-22-2010, 04:34 PM
For the login thing, I finally fixed having to do that by signing in on the top most login location rather than the center of the page, don't forget the checkbox. Also looks like the double posting is back.

I thought I was the only one seeing the double posting! lol

Waffles!
10-22-2010, 05:37 PM
The checkbox was hiding from me. I could only see the top quarter of it. WTF is up with that? And double posting FTL.

manda
10-23-2010, 03:42 AM
It's still not working for me. Hell, half the time I can't even get the homepage to load anymore.

Chat did do something odd earlier though. I tried to go in, the login window popped up, I put in my name and password..... then the login window popped up again, so again I put in my name and password, and all I got was the background to load.


did this for me a couple times tonight too. I'm still unable to get in chat........

90CelicaST
10-23-2010, 04:26 AM
Yeah the checkbox was hiding from me too on my 1024x768 resolution. On my wider screen laptop I could see it fine though.

Chris_G.
10-24-2010, 05:15 AM
Chat stilll isnt running... not sure if yall are working on it, but yeah. its no good...

kungFUBAR
10-24-2010, 07:24 AM
With FF, I get the background image and sounds. Opera is the same except the background flickers, same with Chrome and Safari.

Chris_G.
10-24-2010, 10:03 PM
somewhere in quebec, someone is punching babies for each day chat is down..... its a tragic event...

bsherrin
10-25-2010, 08:16 PM
I find chat feature sloppy. It gets stuck.

manda
10-25-2010, 11:59 PM
i am having chat withdrawals... and i do not like it. not one bit.

Waffles!
10-26-2010, 12:22 AM
i am having chat withdrawals... and i do not like it. not one bit.

Me too. I've been having to supplement with Skype.

manda
10-26-2010, 12:32 AM
Me too. I've been having to supplement with Skype.

mah cam died last night. i am buying a new one as soon as i get off work.. so maybe i will not have the issues i have been with a group chat after that..... i hope.

rizin
10-26-2010, 03:00 AM
Ya chat is not working for me either.

4thgenceli
10-26-2010, 03:23 AM
Works fine for me. Using Chrome. Used firefox at work and it works fine too.

Chris_G.
10-26-2010, 04:29 AM
still aint working for me... and Skype???? like the moderator for the MGE, Skye??

Mr. Babb
10-26-2010, 04:40 AM
not working for me on chrome

Waffles!
10-26-2010, 05:40 PM
It does seem like it's working for mods and admin, but not really for other people...

So when is this going to be fixed so non-mods and non-admins can get in? Or is it going to stay this way?

I just want to know so I'm not constantly trying to get into chat and never succeed.

Hookecho
10-26-2010, 06:45 PM
Where going to get fixed. We are trying to work out some kinks right now but chat will be back online very soon.

Waffles!
10-26-2010, 07:28 PM
Where going to get fixed. We are trying to work out some kinks right now but chat will be back online very soon.

Thank you!

KM
10-26-2010, 07:59 PM
May be fixed. There aren't any settings that stand out, so I'm just guessing here. Flashchat is not supported software, but I've asked the guy who wrote the implementation script.
I can log in just fine on 1336x768 resolution.

Facime
10-26-2010, 08:07 PM
nope.
Tried IE FF and chrome. all show the same.

edit: tried 3 resolutions as well, 1680x1050, 1440x900, and 1280x800

same result. maybe try switching it back to the old log in system?

KM
10-26-2010, 08:37 PM
now?

Facime
10-26-2010, 08:39 PM
made me login twice, then I still just see blue screen.

(tried IE and chrome)

KM
10-26-2010, 09:21 PM
I guess I'll just uninstall it and go through the setup again.

Facime
10-26-2010, 09:24 PM
worth a try, thanks

Murgatroy
10-26-2010, 10:29 PM
We are working one it.

KooK
10-27-2010, 06:59 AM
What am I paying you people for anyway?

Cavanagh
10-27-2010, 10:29 AM
What am I paying you people for anyway?
Be easy, and patient. It's getting worked on.

Waffles!
10-27-2010, 11:50 PM
Hey KM, could it be a permissions error?

/points to sig

manda
10-28-2010, 12:14 AM
be nice jaz :P

alltracNyx
10-28-2010, 12:54 AM
That is Jaz being nice ;) I'm sure it made KM smile..

The Captain
10-28-2010, 01:24 AM
Ever since I downloaded the new flash, the sign in is off screen.
Weird.

Hookecho
10-28-2010, 01:42 AM
What am I paying you people for anyway?

You're not paying yet...

KM
10-28-2010, 02:54 AM
It might just be a Flash issue, in which case, it's up to the developers to release a new version. It's out of my hands. A fresh install didn't fix anything.

Hookecho
10-28-2010, 03:42 AM
Why is it that it works for Mods and Admins then.

Waffles!
10-28-2010, 04:19 AM
Why is it that it works for Mods and Admins then.

This is my point exactly.

And I am sorry if I sounded mean, but it made me chuckle a little.

The Captain
10-29-2010, 10:25 AM
It's out of my hands. A fresh install didn't fix anything.

I thought it was your fault when things break? lolz.


I just tried it, and it's working!!!

Chris_G.
10-29-2010, 10:47 AM
I thought it was your fault when things break? lolz.


I just tried it, and it's working!!!



Damnit Captain..... You got my hopes up. After a double login, still nothing. Still blank.

manda
10-29-2010, 06:21 PM
And I am sorry if I sounded mean, but it made me chuckle a little.

didn't sound mean i was jk

rizin
10-31-2010, 06:04 AM
Well I guess maybe when this is all fixed Profile might work?

Chris_G.
11-03-2010, 11:34 PM
UPDATED: chat is still f-ed up... double login, still blank.

KM
11-04-2010, 12:03 AM
I'm closing this thread.
I KNOW chat is broken.
It's getting real tiring hearing about it, 'cause there is nothing I can do short of wait for a release for vbulletin 4.
I do not have the time to rewrite software somebody else wrote.

Feel free to let me know about any issues other than chat.
Thanks.