PDA

View Full Version : Cruise control switch



KrustyBike
07-02-2010, 10:20 PM
My cruise control on/off switch has kicked the bucket, probably from too many soda spills. They put this in a really stupid spot. Anyway, I pulled it out, cleaned it all up nice and shiny, and it still doesn't work.

Is there any way to bypass the switch and run jump wires in the female harness, making the car think the switch is in the "on" position? I don't want to start poking around and end up frying my cruise computer...

Or if anyone knows a good spot to get a replacement switch...

Thanks.

187flatliner
07-03-2010, 07:22 PM
U-PULL-IT YARD....enuff said

4thgenceli
07-03-2010, 11:45 PM
U-PULL-IT YARD....enuff said
What he said.

I have like half a dozen of those switches now thanks to the local pull yards.