PDA

View Full Version : Radio installations



4thgenceli
04-28-2010, 12:22 AM
Which one of these is the one I need to install an aftermarket again? I'm fairly sure it's the 2nd one.

http://www.scosche.com/products/productID/682
http://www.scosche.com/products/productID/683

Halfrack09
04-28-2010, 12:32 AM
pretty sure its the second one just put one in the other day

4thgenceli
04-28-2010, 12:38 AM
pretty sure its the second one just put one in the other day
Awesome.

I can't seem to locate my connections in the car, not sure where the hell they went :P

Last one I put in was YEARS ago, and I just wired right into the harness.

4thgenceli
04-28-2010, 02:31 AM
Just wanna make sure.. this is the radio connection correct?

http://img.photobucket.com/albums/v488/celiman89/DSCN2986.jpg


I'm seeing diagrams that show there's 2 connectors (thus the 2 connectors for aftermarket installs) but can't seem to find a 2nd one anywhere :(

Grot
04-28-2010, 04:40 AM
looks like it.

I believe the second one was what i used.

CriScO
04-28-2010, 06:22 AM
Should have both. You're not looking hard enough.

...Or it was already chopped. :)

The second link is the correct unit.

4thgenceli
04-28-2010, 06:26 AM
Should have both. You're not looking hard enough.

...Or it was already chopped. :)

The second link is the correct unit.
Fuck.

Guess I get to rip the dash & console out AGAIN lmao. Good thing the interior hasn't been installed yet :P

85gtsblackman
04-28-2010, 07:16 AM
ya i was gonna say every toyota ive ever owned ive put a headunit in and there were always 2 or 3 harnesses