PDA

View Full Version : Piller pod for my gauges



Freshnicity
03-14-2009, 06:42 AM
So i got some gauges, that i want to slap in a pillar pod like the ones on Lotik i think it is.

They are 2" 52mm gauges. But i cant seem to find any pods to fit that size, only 60mm. Any suggestions?

Shadowlife25
03-14-2009, 12:37 PM
I have one I can fix and send you, or you can fix it with some plastiweld. It is a triple "A" pillar gauge pod for 52mm gauges.

dups90gt
03-14-2009, 01:37 PM
http://www.gaugepods.com/toyota.html
2 ,1/16 is 52mm

Shadowlife25
03-14-2009, 01:43 PM
Or he could simply have the one I offered him. It's that same model Lotek. ;)

Freshnicity
03-14-2009, 04:44 PM
Meh my impatient self already bought one.

I got to learn to wait for you guys, lol could save me some money.

I got one off ebay. Universal, ill just make it fit, i got some ebay gauges for it.

JDM gauges son!!!!...J..D..M..:(

dups90gt
03-15-2009, 01:01 PM
oh man you should have jumped on shadowlifes..

Shadowlife how much were you selling them for?

Shadowlife25
03-16-2009, 02:01 AM
It ha a crack in it, so I was gonna let him have it.

Freshnicity
03-16-2009, 02:09 AM
let me have it anyway...ill pay for shipping..lol..let me get my GT running first though..go check my other thread