PDA

View Full Version : vacuum hose help



glenn
07-30-2008, 04:33 PM
okay so i've got the 4AFE 93 st and well on the back of the intake is a sensor of some sorts its got a redish orange connector and well theres no hose hooked to it just a piece of what used to be a hose and i cant find any loose hoses in the engine bay so this is where my question comes in what does the sensor do and where does the hose go from that sensor

KingTRD93
07-30-2008, 05:22 PM
Do you think you could post a picture of the sensor. I should be able to tell you what it goes to if I could see a pic.

glenn
08-01-2008, 12:45 AM
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=8650656&albumID=1750577&imageID=46553391 sorry i know its a myspace link lol :P


thats the sensor the one with the redish connector see the little nipple off to the left it still has a piece of the hose on it but i have no clue where the hose is i cant see anything hanging so i'm thinking the whole hose is just gone lol

Luni
08-01-2008, 04:37 AM
Dude, get off your ass and upload the pic to the gallery if you want people on here to view it.

CriScO
08-01-2008, 05:04 AM
:luni: Ooh! I finally got to use it!

Although I was about to tell Luni to chill, until it stopped me at a signup page. I'd love to help you man, but I'm not joining myspace to do it.

glenn
08-01-2008, 07:00 AM
sorry i'm trying to upload it now i'm not very good with these msg boards shit i barely know anything about cars so just bare with my stupidity

glenn
08-01-2008, 07:21 AM
so is there any reason why i get a blank screen when i upload the image? or is my pc just a piece of shit lol