PDA

View Full Version : WRC cluster in USDM All Trac?



StormyBklyn
04-08-2008, 05:35 PM
Would a WRC GT4 cluster work in a USDM All Trac? Since the cluster isn't mechanical, would a cluster out of a JDM ST185 work in an All Trac? The fuel/boost/temp gauge and the tach are reversed, but that shouldn't matter as long as I put the right plugs in the right place? I am wondering, because I am getting the reverse glow gauges for the All Trac, and I would rather put them in a differen cluster than my stock setup. The cluster is metric, 180 KPH, but if I put on MPH faces, it should basically be the same, no? I am not looking to switch to RHD, I just want to make sure that the cluster will work in a LHD.
Thanks

celica91gts
04-08-2008, 05:45 PM
it should work. kph and the mph will be no different. it will still show the right speed. i see no reason why it work work as long as the plugs are the same. only thing is if the boost gauge and temp and fuel wire harness will reach to the other side.

Colossus20v
04-08-2008, 06:11 PM
I have an alltrac cluster if you want it for cheap.

StormyBklyn
04-08-2008, 07:08 PM
I have an alltrac cluster if you want it for cheap.
Cool beans! What do you want for it?

Colossus20v
04-08-2008, 07:12 PM
pm sent.