PDA

View Full Version : St205 tranny into St185



AK_AllTrac
05-02-2007, 05:33 PM
I was wondering if anyone knows what all you would need to put St205 tranny into a 90' All-Trac...

ciento44
05-02-2007, 05:39 PM
You need to take out your ST185 tranny, then put in your ST205 tranny. A bolt-in affair, if i remember reading that correctly. :)

cms-gt4
05-03-2007, 05:18 PM
Just use the 185 speedo sensor.

Only difference.

Might as well upgrade your clutch while you have it out.